ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

LINDA ZANDBERGEN

TARIEVEN BEHANDELINGEN

Eerste consult (anamnese & gezondheidschecks, incl. Global Diagnostics)

90 minuten € 155,00

Vervolgconsult (60 minuten) € 99,00

Vervolgconsult (30 minuten) € 50,00

Telefonisch consult / Consult per email (per 20 min.) € 35,00

Meting, evaluatie en behandeling Global Diagnostics € 115,00

Meting Global Diagnostics, inclusief uitgebreide rapportage € 135,00

Meting en behandeling met NES-systeem € 100,00

Trendscan (5 weken meting en behandeling met Global Diagnostics

Kuur € 490,00 (i.p.v. 575,00)

ELLEN KOK

TARIEVEN BEHANDELINGEN

Intakeconsult + Multiscanpro + behandeladvies (90 min.) € 155,00

Vervolgconsult (30min.) € 50,00

Vervolgconsult (60min.) € 99,00

Uurconsult € 99,00

Telefonisch consult / Consult per email (per 20 min.) € 35,00

EMB-bloedtest: incl. intake + bloedtestafname (60 min.)

+ vervolgconsult waarin bespreken advies (30 min.) € 250,00

DNA Leefstijl testen

Basic-Gene € 199,00

Nutri-Gene € 249,00

Nutri-Gene + € 325,00

Nutri-Gene Pro € 375,00

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Ellen Kok

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie ondersteunt het proces van anti-aging, stimuleert de vitaliteit en helpt bij het vinden van balans in de dagelijkse hectiek. De consulten, metingen en rapporten, voedingssupplementen en integrale adviezen zijn zowel preventief inzetbaar als ter vermindering van fysieke en emotionele klachten. Lichaam en geest zijn immers verbonden.

Essentiele voedingstoffen zijn belangrijk in ons dagelijks leven. Helaas krijgen we die steeds minder in de juiste hoeveelheid binnen. Bovendien krijgen we veel stoffen binnen die verstorend werken. En als uw voeding, darmen en stofwisseling uit balans zijn, dan bent u dat ook. Onze (preventieve) behandelingen zijn erop gericht dat u zoveel mogelijk nuttige en nodige stoffen binnenkrijgt, en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Daarbij onderzoeken we de individuele balans – wat goed is voor u hoeft dat niet voor een ander te zijn – en krijgt u dus altijd gedetailleerde (voedings)adviezen en behandelingen op maat.

Global Diagnostics

Een energetisch meet- en behandelsysteem (goedgekeurd en gecertificeerd) waarmee we klanten kunnen screenen. Met elektroden aan de binnenkant van de polsen of voeten meten we – geheel pijnloos – 13 verschillende lichaamssystemen. Op basis van de uitkomst kunnen we een (preventief) behandelplan opstellen. Ook voor een totale screening (een soort APK) is dit systeem zeer geschikt.

NES (Nutri Energetic System)

Met behulp van uiterst geavanceerde meetapparatuur meten we 145 verschillende gezondheidsfactoren. Een check-up, mogelijk gevolgd door behandelingen, waarbij het zelfgenezend en vitaliserend vermogen wordt gestimuleerd. NES-behandelingen worden gecombineerd met infoceuticals (druppels). 

Darmtherapie

De werking van onze darmen staat in duidelijke relatie tot gezondheid en vitaliteit; het gevoel goed in ons vel te zitten. Onderzoek naar de darmen, ook preventief, kan veel informatie opleveren die we in de behandelingen en adviezen kunnen inzetten. Uiteraard is dit maatwerk, waarbij we – voor het beoordelen van monsters – samenwerken met gecertificeerde laboratoria.

PNI (Psycho Neuro Immunologie)

Aanvullende specialisatie, waarbij de nadruk ligt op fysieke, mentale én sociale aspecten. Al die aspecten zijn immers nauw met elkaar verbonden en hebben invloed op uw welzijn. 

Plantaardige Voeding

Plantaardige voeding geeft vitaliteit en bevat enorm veel essentiële voedingsstoffen. We geven onder andere integrale adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, beweging, supplementen, fytotherapie, ontgiften en reiniging.

Terug naar specialisten