Lichaamsbehandelingen

Diverse lichaamsbehandelingen, uitgevoerd door verschillende gecertificeerde specialisten. Bij fysieke klachten, ondersteuning van een huidbehandeling, behoefte aan ontspanning of juist het boosten van energie; voor iedere vraag heeft het Swiss Care Center het best passende antwoord. Van effectieve massages tot ontharing, van bodypeeling en pakkingen tot bevriezing van vetcellen.

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Cryolipolyse body

1 uur € 350,00
Kuur 3x 1 uur € 900,00

Deze therapie vormt je lichaam en slankt af, vermindert cellulitis en de vetreductie. Vetlagen in probleemzones worden selectief aangepakt en verminderd. Het omliggende weefsel wordt niet aangetast, er is geen operatie of narcose nodig en je krijgt er geen littekens van. De ongewenste vetcellen worden na de behandeling op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Tijdens deze behandeling wordt plaatselijk vet sterk gekoeld gedurende 60 minuten, zodat jouw lichaam het zelf gaat afbreken, zonder een operatieve behandeling, narcose of littekens. Een behandeling duurt in totaal anderhalf uur en je hebt één tot drie behandelingen nodig per zone. De te behandelen zones zijn de dijen, heupen, buik, billen, lovehandles en de mannelijke borst. De afbraak van vetcellen duurt ongeveer acht tot twaalf weken. De behandeling is veilig en wetenschappelijk getest en onderbouwd.

Bindweefselmassage body

30 minuten € 48,00
1 uur € 82,00 
1,5 uur € 122,00

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid enorm.

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

Sportmassage

30 minuten € 48,00
1 uur € 82,00 
1,5 uur € 122,00

Kiest u voor sportmassage of deep tissue massage dan kunt u zeker zijn van een effectieve en krachtige massage. Na bijna 30 jaar masseren heeft Berry zijn eigen stijl en handgrepen ontwikkeld en voelt hij feilloos aan wat er nodig is om u van uw klachten af te helpen. De massage bereikt dieper gelegen spieren en bindweefsel. Daar zit vaak de kern van het probleem.

Onder zijn klantenkring bevinden zich veel sporters en zakenlieden. Zij stappen van de behandeltafel af met het gevoel dat er er iets is gebeurd en voelen zich fitter en beter na de massage.

Shiatsu massage

30 minuten € 48,00 
1 uur € 82,00
1,5 uur € 122,00

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage. SHI betekent vinger en ATSU betekent druk. Deze al eeuwenoude beproefde methode uit Japan werkt goed om blokkades op te heffen en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. U krijgt binnen enkele behandelingen weer uw optimale energie terug.

Shiatsu is bijzonder geschikt voor rug- en nekklachten, hoofdpijn, heupklachten, slaapproblemen, een geblokkeerde schouder en vele andere klachten. Vaak wordt de massage gecombineerd met shiatsu- en sportmassage door deze na elkaar toe te passen. Dit levert een nog beter en sneller resultaat.

Manuele lymfedrainage

30 minuten € 48,00
1 uur € 82,00 
1,5 uur € 122,00

Lymfedrainage is een massagetechniek die zich richt op de lymfevaten. Lymfe is een vloeistof die door ons lichaam stroomt en deze vloeistof is verantwoordelijk voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Door het masseren van de lymfen wordt deze functie gestimuleerd en geboost waardoor het lichaam effectiever afvalstoffen en vocht kan afvoeren. Hierdoor voelt de cliënt zich meteen lichter en het effect is over het algemeen meteen waarneembaar. Daarnaast resulteert Lymfedrainage ook in een mooiere huid doordat de afvalstoffen effectiever worden afgevoerd.

Ontharing

Ontharen Harsen onderbenen € 40,00
Harsen onder en bovenbenen € 80,00
Harsen oksels € 30,00
Harsen bikinilijn € 30,00

Rugbehandeling

30 minuten € 65,00

De huid wordt diep gereinigd en gezuiverd en krijgt een mooie uitstraling.

Detox pakkingen

75 minuten € 95,00 exclusief bodypeeling
90 minuten € 125,00 inclusief bodypeeling

Algen pakking

Het groene goud uit de zee. Werkt zeer ontgiftend en verstevigend voor de huid. Stimuleert tevens de doorbloeding en werkt als een detox. Rijk aan mineralen, vitaminen, spoorelementen en aminozuren.

Klei pakking

Afkomstig uit het Karwendel gebergte uit Oostenrijk. Dit leisteengebergte bevat mineralen waaronder een hoog percentage organisch gebonden zwavel. Dit remt de groei van bacteriën, schimmels en heeft een positieve werking op diverse huidaandoeningen waaronder eczeem, acne en psoriasis.