HUIDVERJONGING

Revolutionaire skintreatments  voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De huidverjongingsbehandelingen hebben tot doel het proces van huidveroudering te vertragen of vrijwel tot stilstand te brengen. Geavanceerde technologieën en exclusieve huidproducten van de beste merken stimuleren het herstellend vermogen van de huid en leiden tot zichtbare resultaten. Anti-aging begint bij Swiss Care Center.

BEHANDELINGEN – HUIDJONGING

Cryoled

1 behandeling € 150,00
Kuur van 5 behandelingen € 599,00

Cryo Sonde

Deze sonde creëert constante gestabiliseerde kou (tot -18°C) door het zogenaamde “Peltier-effect”. Een snelle opeenvolging van vaatvernauwingen en vaatverwijdingen gebaseerd op het thermische shock principe. Dit bevordert de versnelde opname van de actieve ingrediënten door het pulserend effect tot in de diepste huidlagen. Tevens werkt het ook oxidatie van de huid tegen door de microcirculatie te bevorderen en het celmetabolisme te optimaliseren. Een perfecte symbiose tussen biostimulatie door middel van de cryoplastie en het prachtige resultaat van de actieve ingrediënten.

Het resultaat? Lijntjes en rimpels verzachten, tekenen van vermoeidheid verdwijnen, het microreliëf van de huid is glad en de teint is stralend.

LED Sonde

Deze sonde brengt de lichtgolven tot in de diepte van de huid waar ze bij de mitochondria zullen komen, het welbekende “centrum van de cel energie”. Hier worden zij omgezet naar energie (ATP), die direct door de cellen wordt opgenomen.

Eenvoudig kunnen de LED programma’s op de huid van de klant worden afgestemd met behulp van 4 verschillende kleuren LED’s en gepulseerde en/of continue modus: rode -, gele -, blauwe – en 3 groene LED’s.

Het resultaat ? De huid verstevigt, collageen- en elastinesynthese worden gestimuleerd en het bindweefsel is geordend. Alle celfuncties werken weer op volle kracht.

Microdermabrasie

1 behandeling € 105,00
Kuur van 5 behandelingen € 420,00

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne Aluminium Oxide Kristallen de dode huidcellen versneld worden verwijderd. In tegenstelling tot een chemische peeling kan de specialist bij een microdermabrasie behandeling de diepte en werking zeer nauwkeurig bepalen en deze zelfs per behandeld gebied aanpassen. Hierdoor is een microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van littekens en pigment vlekken. Daar waar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen én nieuwe huidcellen stimuleert, zijn ook rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling met microdermabrasie zeer goed te behandelen. Effectieve huidverjonging is het gevolg.

Een microdermabrasie behandeling heeft een aantal grote voordelen. Er is geen kans op allergische reacties of littekens en de behandeling is pijnloos.

Mesotherapie

1 behandeling  € 250,00
Kuur van 3 behandelingen € 600,00

Wat is Mesotherapie?

Bij een Mesotherapie behandeling wordt er gebruik gemaakt van een cocktail met hyaluronzuur. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in het op peil houden van de huid conditie. Het bindt vocht in de huid waardoor deze wordt gehydrateerd. Dit zorgt er voor dat de huid fris, stevig en gezond blijft. Een slapper geworden huid krijgt zijn vitaliteit en stevigheid terug met Mesotherapie.

Wanneer wordt Mesotherapie toegepast?

Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie deze verslapping (deels) herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u een vollere huid, worden fijne lijntjes verminderd en krijgt u uw glow terug.

Hoe wordt Mesotherapie toegepast?

Mesotherapie kan worden toegepast door de mesogun of dermapen en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté. De prikjes met de mesogun zijn nauwelijks voelbaar waardoor de behandeling zo goed als pijnloos wordt ervaren.

Tijdens de behandeling wordt er een cocktail ingebracht wat bestaat uit hyaluronzuur en een rijke samenstelling aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten.

Bindweefselmassage gezicht

1 behandeling  € 65,00
Kuur van 10 behandelingen € 585,00

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 10 tot 15 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 10 tot 15 weken.

Een bindweefselmassage zorgt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling

Hoe werkt bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet pijnloos. Toch is dit één van onze populairste behandelingen.

Wat is het nut van bindweefselmassage en kan het geen kwaad?

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog in ons bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit als het ware. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels!

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit.

Een bindweefsel massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is zeer belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgeoefend op de middelste en onderste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

Dermapen - microneedling

1 behandeling  € 300,00
Kuur van 3 behandelingen € 700,00

Dermaroller®️Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal. De Medisch Dermaroller®️ bevat 192 microscopische kleine naaldjes.

De werking van de Dermaroller
De Dermaroller wordt over de huid gerold. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn. Voor de huid welke na acne litteken(tje)s vertoond, is de DermaRoller dé methode om deze te behandelen.

Voor wie is de Dermaroller behandeling geschikt?
De dermaroller behandeling is geschikt als een natuurlijk alternatief voor botox en injectables of een operatieve facelift of als aanvulling op deze cosmetische ingrepen. Cosmetische ingrepen verbeteren de huidtextuur zelf niet. Een dermaroller behandeling maakt het dan ook mogelijk om cosmetische ingrepen uit te stellen of de frequentie van cosmetische ingrepen te laten afnemen.

Fillmed peeling

1 behandeling € 99,00
Kuur van 5 behandelingen €395,00

Lunch peel

1 behandeling € 99,00
Kuur van 5 behandelingen € 395,00

Peeling die op een veilige en verantwoorde manier uw huid verfijnt, fijne lijntjes vermindert, glans geeft en het pigment verheldert en vermindert. Filorga peeling bevat gluconolactone, dit zorgt ervoor dat uw huid niet rood wordt en niet gaat vervellen. Filorga peeling wordt ook wel de “lunchpeeling” genoemd omdat u deze peeling tussen uw werkzaamheden kan ondergaan.

Bright Peel

1 behandeling € 99,00
Kuur van 5 behandelingen € 395,00

Deze peeling heeft een anti-verouderende en verhelderende werking. Ongewenste verkleuringen worden aanzienlijk verminderd en hyperpigmentatie bestreden. De huid zal er weer jonger en egaler uitzien en stralen met een mooie natuurlijke glans.

Time Peel

1 behandeling € 99,00
Kuur van 5 behandelingen € 395,00

Deze peeling heeft een anti-verouderende werking. De peeling zorgt ervoor dat rimpels worden gladgestreken en de huid zijn stevigheid herwint. De peeling trekt tot diep in de huid en stimuleert de cel vernieuwing, de huid zal stralen met herwonnen jeugdigheid.

VALMONT GEZICHTSBEHANDELING

Source of bisses (hydratatie ritueel)

1 uur gezichtsbehandeling € 90,00
1,5 uur gezichtsbehandeling € 130,00

Dit hydratatieritueel lest de dorst van de meest vochtarme huid. De opperhuid krijgt haar vitaliteit terug, de huidskleur krijgt een gezonder aanzien en droogtelijntjes worden gladgestreken. Na deze behandeling, die u absoluut moet ervaren, voelt uw huid zo fris als ochtenddauw.

Vitality of the glaciers (energie ritueel)

1 uur gezichtsbehandeling € 105,00
1,5 uur gezichtsbehandeling € 140,00

Vitaliserende behandeling voor een huid die een tekort heeft aan energie. Deze herstellende, anti-verouderende behandeling geeft stevigheid en een verjongende werking aan de huid.

Brightness of ice (glans ritueel)

1 uur gezichtsbehandeling € 105,00
1,5 uur gezichtsbehandeling € 140,00

Deze behandeling is speciaal gericht op het verhelderen en egaliseren van de teint. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans.

Peaks of firmness (versteviging en anti-rimpel ritueel)

1 uur gezichtsbehandeling € 120,00
1,5 uur gezichtsbehandeling € 175,00

Innovatieve behandeling voor de rijpe huid met liftende en verstevigende massages waardoor
rimpels worden gladgestreken en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen.