Health, wellness & sport

Een gezonde leefstijl is essentieel om (huid)veroudering te vertragen en vitaal te blijven. Massage, trainen, gezonde voeding, afvallen, op gewicht blijven; binnen het Swiss Care Center zijn kwalitatieve health, wellness en sport onderdeel van een uniek totaalconcept. Diverse specialisten ondersteunen u in het behalen van uw doelen. Een integraal individueel behandelplan is volledig gericht op uw welbevinden.

BEHANDELINGEN – HEALTH, WELLNESS & SPORT

EMS training / Personal training

EMS training / personal training

  • Proeftraining EMS training / personal training gratis
  • 10 rittenkaart EMS training / personal training 40’ € 900,-
  • 20 rittenkaart 40’ EMS training / personal training € 1500,-
  • EMS pak € 300,-
  • Bio cleanse detox bad 40’ € 75,-
  • Bio cleanse kuur 10 rittenkaart € 600,-
  • Stoelmassage met theraguns 20’ € 37,50


Yvo richt zich op iedereen die het beste uit zichzelf wil halen Door u het beste te bieden. Met het unieke Visionbody EMS-systeem, maakt Yvo een intensieve total body training mogelijk, zonder kabels met volledige bewegingsvrijheid.

  • Effectief, duurzaam en een lage belasting voor uw gewrichten
  • Slank, straks met een optimale spieropbouw
  • 20 minuten staat gelijk aan 4 uur training

Maak nu ook kennis met visionbody power driven training. Kom snel langs voor een gratis uitleg en proefles.

Orthomoleculaire voedingsadviezen

Door middel van Orthomoleculaire therapie kunnen veel ziekteprocessen positief worden bestreden en voorkomen.

De therapie bevordert het afvoeren van afvalstoffen, aanvullen van tekorten, aansterken door optimale voeding. Een preventief orthomoleculair verantwoorde levenswijze kan veel bijdragen aan een gezond lang leven. Het toegepaste voedingsadvies en de behandeling met behulp van voedingssupplementen wordt speciaal op de persoon afgestemd.

Psycho Neuro Immunogie (PNI) is een aanvullende specialisatie. Hierbij worden fysieke, mentale en sociale aspecten betrokken in het onderzoek voor een zo compleet mogelijk beeld. Ons fysiologisch en psychisch systeem beïnvloeden elkaar. Lichaam en geest zijn verbonden. Complementaire mogelijkheden binnen het interdisciplinaire netwerk geven u een completer, integraal advies en behandeling.

Op basis van een uitgebreide anamnese en specifiek aanvullend laboratorium onderzoek worden persoonlijke voeding-, leefstijl en indien wenselijk kwalitatieve suppletieadviezen gegeven. We kijken niet alleen naar de klacht maar proberen de oorzaak van de klacht te achterhalen.

Ellen is ook gespecialiseerd en gecertificeerd in het geven van adviezen op het gebied van volledig plantaardige voeding.

Meer informatie »

Kort consult (30 min)   € 50,00
Intake met behandeladvies (90 min) € 155,00
Vervolgconsult per 30 minuten € 50,00
Telefonisch consult per 20 min   € 35,00
Vragen per email   € 35,00

Afvallen

Kort consult (30 min) € 40,00
Intake met behandeladvies (90 min) €125,00

M2ac behandeling

Eerste consult € 350,00
Intake, informatie en advies en uitleg mogelijke behandelingen, inclusief bloedonderzoek.

Tweede consult € 250,00
Evaluatie uitslagen bloedonderzoek en opstellen behandelplan op maat inclusief voorschrijven recepten (bio-identieke hormonen en/of voedingssuplementen).

Vervolg consult en behandelplan € 200,00
Na 3 maanden: healthcheck, evaluatie en mogelijke aanpassingen.

Telefonisch consult € 50,00
Herhaalrecept € 30,00

Tijdens het eerste consult zal er ruim de tijd voor u worden genomen. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst wordt er diep ingegaan op uw klachten en uw symptomen, de aandoeningen waaraan u lijdt en de medicatie die u neemt. Ook wordt uw medische voorgeschiedenis in detail besproken. Tevens worden uw levensstijl en uw gewoonten onder de loep genomen. Ook is het belangrijk om uw erfelijke voorgeschiedenis in kaart te brengen. Vervolgens zal er een specifiek en persoonlijk advies worden gegeven en een op maat voorgeschreven behandelplan worden gemaakt.